jansen verdonschot dakwerken
Home  |  Contact  |  Print  |  Sitemap
Lepelstraat 19
3920 LOMMEL

GSM: +32 (0)477 467 161
jansen verdonschot dakwerken

Dakafdichting

Het plat dak is met de moderne architectuur terug van weggeweest. De kwalijke naam die het in het verleden had is met de huidige materialen en productietechnieken volledig opgeschoond. Bij platte daken is een correcte afwatering uiterst belangrijk. Het dak wordt licht hellend gemaakt, zodat de neerslag naar één punt loopt om af te voeren.

JV-dakwerken is erkend aannemer in het plaatsen van Firestone EPDM waardoor u een attest ontvangt van 10 jaar fabrieksgarantie door Firestone zelf.

Ook voor traditionele bitumen afdichtingen (roofing) is JV-dakwerken uw aangewezen partner.

Plat dak = Groendak

Als je kiest voor een plat dak, is een groendak of daktuin om verschillende redenen het overwegen waard. Het is een extra groene zone die de levensduur en de isolatie van het dak ten goede komt. Bovendien geeft het ook een esthetische meerwaarde voor platte daken die vanuit een hoger gelegen kamer zichtbaar zijn. JV Dakwerken werkt met kant en klare vegetatiematten van Bosscover om van uw plat dak een extensief groendak te maken.

Waar je voorkeur ook naartoe gaat, JV-dakwerken zorgt altijd voor een correcte plaatsing en ditto kwaliteit. Contacteer ons vrijblijvend voor advies of een gratis offerte.

Afbeeldingen1 2