jansen verdonschot dakwerken
Home  |  Contact  |  Print  |  Sitemap
Lepelstraat 19
3920 LOMMEL

GSM: +32 (0)477 467 161
jansen verdonschot dakwerken

Zonnepanelen

Duurzame energie zelf opwekken? Dat kan! Als je zonnepanelen plaatst voorzie je in je eigen energie-opwekking. Combineer bovendien de renovatie van je dak met energiebesparende maatregelen zoals isolatie en zonne-energie en bespaar op de installatiekosten! JV Dakwerken biedt je het totaalpakket.

Hoe werkt het?

Licht wordt in een zonnecel omgezet in elektriciteit. In een zonnepaneel zitten verschillende zonnecellen. De hoeveelheid hiervan is afhankelijk van de grootte van het paneel. Zonnecellen worden veelal gemaakt van silicium en bestaan uit twee lagen. Onder invloed van licht gaat er tussen de twee lagen een elektrische stroom lopen. Deze gelijkstroom wordt in een omvormer getransformeerd naar de voor ons gekende 230 volt wisselspanning.

Als de zonnepanelen gekoppeld zijn aan het elektriciteitsnet en ze leveren meer energie dan je zelf gebruikt, dan gaat de niet-gebruikte energie naar het elektriciteitsbedrijf. In dat geval loopt ook je energiemeter terug!

Door de alsmaar stijgende energieprijs blijft het interessant om te investeren in zonnepanelen. Mede door de dalende kostprijs verdien je je installatie in een aantal jaar weer terug.

Zonnepanelen kopen bij een dakwerker? Het lijkt misschien gek, maar dat is het niet. Het installeren van de zonnepanelen gebeurd voornamelijk op het dak en dat moet volgens de regels van de kunst gebeuren wil je er geen natte voeten aan overhouden. JV Dakwerken is je partner voor het plaatsen van zonnepanelen op je dak. Wij adviseren én plaatsen zelf, dus geen verkoper/installateur én externe firma die aan je dakafdichting komt werken. JV-dakwerken werkt enkel met kwaliteitsproducten wat de levensduur van je installatie ten goede komt. Daarboven verzorgen wij de totale installatie, dus niet enkel het dakwerk en de aansluiting op het elektriciteitsnet maar ook de keuring door een externe expert en alle subsidie aanvragen.

Graag adviseren wij je over de oplossing die best past!

Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand invulformulier.


Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon/GSM
E-mail
Vraag/Opmerking

Afbeeldingen1