jansen verdonschot dakwerken
Home  |  Contact  |  Print  |  Sitemap
Lepelstraat 19
3920 LOMMEL

GSM: +32 (0)477 467 161
jansen verdonschot dakwerken

Dakbedekking

Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, het dak biedt uw woning bescherming tegen alle weersomstandigheden en bepaalt ook het aangezicht van uw woning. Uiteraard wilt u zo lang mogelijk genieten van uw woning, daarom is het belangrijk dat u voor uw dakwerken beroep doet op een specialist.

Vooral bij een hellend dak bepaald de dakbedekking voor een groot stuk het uitzicht van je woning, houdt hier dus rekening mee! De meeste daken zijn bedekt met dakpannen, leien of zink.

Dakpannen heb je in verschillende vormgevingen, denk maar aan een gegolfde kleipan of een vlakke tegelpan. Ook in kleuren en afmetingen zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Kies je voor geglazuurde dakpannen dan heb je minder kans op mos of algen op je dak, omdat deze zich minder goed kunnen hechten aan het glazuur.

Leien zijn een duurzame oplossing voor je dakbedekking. Natuursteenleien geven je woning een rustieke uitstraling. Leien van kunststof zijn er in diverse kleuren en daarmee ook perfect geschikt in een moderne architectuur.

Bij JV Dakwerken kan u terecht voor het plaatsen van uw dakbedekking op zowel uw nieuwbouw als bestaande woning

Contacteer ons vrijblijvend voor advies of voor een gratis offerte.

Afbeeldingen1 2 3