jansen verdonschot dakwerken
Home  |  Contact  |  Print  |  Sitemap
Lepelstraat 19
3920 LOMMEL

GSM: +32 (0)477 467 161
jansen verdonschot dakwerken

Veel gestelde vragen

Contactgeluiden?

In tegenstelling tot beton absorbeert hout het geluid. Om contactgeluiden tussen de verdiepingen op te vangen wordt er op de verdiepingsroosteringen gebruik gemaakt van een zwevende chape, geplaatst op een akoestische isolatie.

Is houtskeletbouw goedkoper dan traditioneel bouwen?

Houtskeletbouw biedt meer wooncomfort voor hetzelfde budget. Doordat een houten structuur lichter is dan een traditionele structuur kan men voor hetzelfde budget een meer gevarieerde architectuur bekomen. Vaak kan ook de fundering op het lichtere gewicht aangepast worden waardoor men ook daar gaat besparen.

Brandverzekering?

Er moet geen hogere verzekeringspremie betaald worden omdat de structuur van houtskeletbouw moeilijk ontvlambaar is en een brandvertragende werking heeft. Dit komt doordat de constructie bekleed wordt met brandvertragende materialen zoals bv. gipskartonplaten, brandstoppen, isolatie,...

Heeft u nog bijkomende vragen? Contacteer ons via onderstaand formulier!


Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon/GSM
E-mail
Vraag/Opmerking