jansen verdonschot dakwerken
Home  |  Contact  |  Print  |  Sitemap
Lepelstraat 19
3920 LOMMEL

GSM: +32 (0)477 467 161
jansen verdonschot dakwerken

Houtskeletbouw

JV-dakwerken is door zijn sterke affiniteit met hout de ideale partner voor uw houtskeletbouw (HSB).
Uw droomhuis, een bijgebouw of garage, houtskeletbouw is een snelle, droge manier van bouwen.

Bij houtskeletbouw worden de binnenmuren van de woning opgetrokken aan de hand van houten frames en plaatmateriaal. Hout op zich is al een goede isolator en doordat ook de ruimte tussen het houten regelwerk opgevuld wordt met isolatie worden er hoge isolatiewaarden bekomen. Een lage energiefactuur is maar één van de voordelen van houtskeletbouw.

De HSB elementen zijn uitermate sterk, brand- en vochtwerend en bieden een goede warmte- en geluidsisolatie. Bij JV-dakwerken wordt er gebruik gemaakt van een damp open opbouw met natuurlijke isolatiematerialen zoals cellulose of minerale wol.


Bij JV Dakwerken geniet u als bouwheer alle vrijheid, u kiest zelf welke posten wij voor onze rekening nemen (ideaal voor zelfbouwers!), van fundering tot de volledige afwerking van uw tuin. Meer info of interesse in een persoonlijk gesprek of vrijblijvende offerte? Lees rustig onze veelgestelde vragen door of contacteer ons via onderstaand formulier.


Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon/GSM
E-mail
Vraag/Opmerking

Afbeeldingen1 2